Over TDVG

TDVG B.V. (Technostarters Delft Vastgoed B.V.) is onderdeel van TU Delft Holding. TU Delft is van mening dat kennis en nieuwe ideeën niet achter gesloten deuren mogen blijven. Een van de manieren om een weg naar de markt te vinden, zodat de maatschappij van de ideeën kan profiteren, is een bedrijf starten. Het valorisatie centrum van TU Delft, waarvan TU Delft Holding een verlengstuk is, ondersteunt deze visie.

Goede vestigingsmogelijkheden
Als eigenaar en beheerder van twee gebouwen, YES!Delft en YES!Delft Labs, biedt TDVG goede vestigingsmogelijkheden voor innovatieve bedrijven. Dat doen we al ruim tien jaar. Nadat het YES!Delft Incubation Centre in 2006 startte aan de Rotterdamseweg, nam TDVG in 2010 het YES!Delft gebouw aan de Molengraaffsingel in gebruik, waardoor we meer technostarters onderdak kunnen bieden. April 2016 is YES!Delft Labs opgeleverd. Daarmee bieden we nu ook laboratoriumruimte voor (bio)techonologische bedrijven.

TU Delft Campus
Beide gebouwen zijn te vinden op TU Delft Campus, een hoogwaardig bedrijventerrein op de campus van de TU Delft. Op de campus vestigen zich de komende jaren kennisinstituten, start-ups en internationale bedrijven. Onderzoekers en ondernemers ontmoeten elkaar daar op de parkachtige campus, delen kennis en werken samen aan innovaties.

Het Team