Huurprijs kantoor Delft

Huurprijs kantoor

Bij YES!Delft en YES!Delft Labs huur je een kantoor vanaf 20m2. Voor startups die deelnemen in het YES!Delft programma én zich in het YES!Delft gebouw vestigen gelden speciale tarieven in de eerste vier jaar van hun bestaan. In het eerste jaar bespaar je daarmee zo’n 25% op de huurkosten.

Servicekosten

Naast de kale huurprijs betaal je servicekosten voor energie (verwarming en koeling via WKO, elektriciteit, water), het schoonmaken van je kantoor en de algemene ruimten, vuilafvoer, bemanning van de receptie en technische dienst. je hebt dus geen zorgen om je omgeving en kan je volledig toeleggen op ondernemen

Parkeren

In YES!Delft heb je recht op 1 parkeerplaats bij een kantoor tot een oppervlakte van 28m². Dat aantal plaatsen loopt op als je meer m² huurt. In YES!Delft Labs is per 50m² gehuurd vloeroppervlak 1 parkeerplaats op het parkeerterrein naast 3M in de huurprijs inbegrepen. Extra parkeerplaatsen kun je huren via tdvg.

Koffie en thee

De dag begint natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Op diverse plekken in de panden vind je koffie- en theevoorzieningen. De kosten hiervoor zijn vastgesteld op basis van gehuurd kantooroppervlak. Je betaalt een tarief per jaar voor onbeperkt koffie en thee voor jezelf, je collega’s én je bezoekers. dit tarief word berekend op basis van het aantal m2 wat je huurt. verder kan je bij onze cateringpartner YES! catering tegen een vergoeding een luxe koffie kopen. een heerlijke cappuccino, latte macchiato al dan niet met een heerlijke muffin of ander lekkers.

Internet

Je hebt keuze uit verschillende snelheden symmetrisch glasvezelinternet. van 10mb tot 100mb. De kosten per pakket zijn verschillend. standaard krijg je bij het afsluiten van je huurovereenkomst een 10mb symmetrische aansluiting. Deze snelheid kan altijd gewijzigd worden naar de behoefte van je onderneming. Bezoekers kunnen het openbare wifi-netwerk in de algemene ruimten gebruiken. Deze is te vinden onder visitor (5g) wifi. Tevens is er in samenwerking met de TU Delft het eduroam netwerk uitgerold. Hiervan kan je gebruikmaken met je eigen eduroam account.

Er is eigenlijk altijd wel een kantoor te huur. Bekijk snel welke ruimten nu te huur zijn.

Nu te huur

Meer weten over het huren van een kantoor?
We vertellen je er graag alles over.

Neem contact op