Huurprijs kantoor Delft

Huurprijs kantoor

Bij YES!Delft en YES!Delft Labs huur je een kantoor voor €168,96 per m² per jaar. Voor startups die deelnemen in het YES!Delft programma én zich in het YES!Delft gebouw vestigen gelden speciale tarieven in de eerste vier jaar van hun bestaan. In het eerste jaar bespaar je daarmee zo’n 25% op de huurkosten.

Servicekosten

Naast de kale huurprijs betaal je servicekosten voor energie (verwarming en koeling via WKO, elektriciteit, water), het schoonmaken van je kantoor en de algemene ruimten, en vuilafvoer. De servicekosten in YES!Delft bedragen €71,28 per m² per jaar. In YES!Delft Labs betaal je €71,28 per m² per jaar aan servicekosten.

Parkeren

In YES!Delft heb je recht op 1 parkeerplaats bij een kantoor tot een oppervlakte van 28m². Dat aantal plaatsen loopt op als je meer m² huurt. In YES!Delft Labs is per 50m² gehuurd vloeroppervlak 1 parkeerplaats op het parkeerterrein naast 3M in de huurprijs inbegrepen. Extra parkeerplaatsen kun je huren voor €762,30 per jaar.

Koffie en thee

De dag begint natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Op diverse plekken in de panden vind je koffie- en theevoorzieningen. De kosten hiervoor zijn vastgesteld op basis van gehuurd kantooroppervlak. Je betaalt €17,28 per m² per jaar voor onbeperkt koffie en thee voor jezelf, je collega’s én je bezoekers.

Internet

Je hebt keuze uit 10 Mb, 20 Mb of 40 Mb symmetrisch glasvezelinternet. De kosten bedragen respectievelijk €25,-, €37,50 of €75,- per maand per huurder. Bezoekers kunnen het openbare wifi-netwerk in de algemene ruimten gebruiken.

Er is eigenlijk altijd wel een kantoor te huur. Bekijk snel welke ruimten nu te huur zijn.

Nu te huur

Meer weten over het huren van een kantoor?
We vertellen je er graag alles over.

Neem contact op

Dit zijn de tarieven voor 2018, alle bedragen zijn exclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden. Algemene Bepalingen