Laboratorium te huur

Uniek in Delft, laboratorium te huur vanaf 26m². In april 2016 is het spiksplinternieuwe YES!Delft Labs opgeleverd. Speciaal bedoeld voor bedrijven die actief zijn in de (industriële) biotechnologie en lichte chemische activiteiten. Een laboratorium kun je huren met of zonder kantoorruimte. Het is maar net wat je nodig hebt. Alle laboratoria zijn geschikt voor onderzoek op ML1 en ML2 niveau.

In elk laboratorium vind je een aantal basisvoorzieningen zodat je direct aan de slag kunt. Denk aan een zuurkast, laboratoriumtafel, flessenopslag, verwarming, luchtcirculatiesysteem, afzuiging, warm- en koud stromend water, demi-water, proceswater, stikstof, perslucht, krachtstroom, en optioneel een veiligheidskast. Neem je liever je eigen meubilair mee, dan is het ook mogelijk om een ‘leeg’ laboratorium te huren. Het eigen laboratoriummeubilair moet wel door ons goedgekeurd worden.

Je mag alles doen en meenemen, zolang je je maar aan de geldende veiligheidsregels houdt. De labfaciliteiten vallen onder de milieuvergunning van de TU Delft. TU Delft beheert de vergunning en verzorgt ook het voorraadbeheer van stoffen.

Iets anders nodig?

We willen dat onze huurders zo optimaal mogelijk kunnen werken. Heb je andere dingen nodig dan dat we standaard bieden? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Da