Laboratorium te huur

Uniek in Delft, laboratorium te huur vanaf 26m². In april 2016 is het spiksplinternieuwe YES!Delft Labs opgeleverd. Speciaal bedoeld voor bedrijven die actief zijn in de (industriële) biotechnologie en lichte chemische activiteiten. Een laboratorium kun je huren met of zonder kantoorruimte. Het is maar net wat je nodig hebt. Alle laboratoria zijn geschikt voor onderzoek op ML1 en ML2 niveau.

In elk laboratorium vind je een aantal basisvoorzieningen zodat je direct aan de slag kunt. Denk aan een zuurkast, laboratoriumtafel, flessenopslag, verwarming, luchtcirculatiesysteem, afzuiging, warm- en koud stromend water, demi-water, proceswater, stikstof, perslucht, krachtstroom, en optioneel een veiligheidskast. Neem je liever je eigen meubilair mee, dan is het ook mogelijk om een ‘leeg’ laboratorium te huren. Het eigen laboratoriummeubilair moet wel door ons goedgekeurd worden.

Je mag alles doen en meenemen, zolang je je maar aan de geldende veiligheidsregels houdt. De labfaciliteiten vallen onder de milieuvergunning van de TU Delft. TU Delft beheert de vergunning en verzorgt ook het voorraadbeheer van stoffen.

Gemeenschappelijke labfaciliteiten

Bepaalde labfaciliteiten aanschaffen is niet voor iedereen haalbaar. Daarom bieden we een aantal gemeenschappelijke labfaciliteiten waar huurders gebruik van kunnen maken.

Iets anders nodig?

We willen dat onze huurders zo optimaal mogelijk kunnen werken. Heb je andere dingen nodig dan dat we standaard bieden? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Dat is het voordeel van tdvg.

Alle faciliteiten gebruiken

Als huurder in YES!Delft Labs kun je gebruik maken van alle faciliteiten in beide panden. Reserveer een vergaderruimte, lunch met andere ondernemers in de lunchcorner of maak gebruik van de centrale werkplaats.

Parkeren

Parkeren doe je op het parkeerterrein dat tussen 3M en ons gebouw ligt. In de toekomst komt er een parkeergarage naast het gebouw. Per 50m² gehuurd oppervlak is 1 parkeerplaats in de huurprijs inbegrepen. heb je behoefte aan meer plekken . dat kan via tdvg.

Nu te huur

Momenteel is nog een aantal laboratoriumruimten voor je beschikbaar.
Bekijk welke ruimten we nu te huur hebben>>

Huurprijs

Wat betaal je voor een laboratorium in YES!Delft Labs?
Bekijk de aantrekkelijke huurprijzen>>

Wil je meer weten over het huren van een laboratorium?
We vertellen je er graag meer over.