Huurprijs werkruimte

Een werkruimte huur je vanaf 10m2. De huurprijs voor werkruimte is vast , ongeacht of je starter bent of niet. Bij deze kale huurprijs komen servicekosten voor de levering van energie, het schoonmaken van de (algemene) ruimte, bemanning van de receptie en technische dienst en vuilafvoer.

Koffie en thee

De dag begint natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Op diverse plekken in de panden vind je koffie- en theevoorzieningen. De kosten hiervoor zijn vastgesteld op basis van gehuurd kantooroppervlak. Je betaalt een tarief per jaar voor onbeperkt koffie en thee voor jezelf, je collega’s én je bezoekers. Dit tarief word berekend op basis van het aantal m2 wat je huurt. Verder kan je bij onze cateringpartner YES! catering tegen een vergoeding een luxe koffie kopen. Een heerlijke cappuccino, latte macchiato, al dan niet met een heerlijke muffin of ander lekkers.

Parkeren

Alleen huurders van kantoorruimte hebben recht op één of meer parkeerplaatsen. Huur je uitsluitend een werkruimte, dan heb je geen recht op een parkeerplaats. er is op loopafstand voldoende ruimte in de wijk om gratis te parkeren.

Internet

Je hebt keuze uit verschillende snelheden symmetrisch glasvezelinternet. van 10mb tot 100mb. De kosten per pakket zijn verschillend. standaard krijg je bij het afsluiten van je huurovereenkomst een 10mb symmetrische aansluiting. Deze snelheid kan altijd gewijzigd worden naar de behoefte van je onderneming. Bezoekers kunnen het openbare wifi-netwerk in de algemene ruimten gebruiken. Deze is te vinden onder visitor (5g) wifi. Tevens is er in samenwerking met de TU Delft het eduroam netwerk uitgerold. Hiervan kan je gebruikmaken met je eigen eduroam account.

Ook kantoorruimte?

Wil je naast een werkruimte ook een kantoor huren?
Lees meer over de huurprijs voor een kantoor>>

Er is vaak wel een werkruimte te huur.
Bekijk welke ruimten nu te huur zijn.

Nu te huur

Interesse in een werkruimte?
We vertellen je er graag alles over.

Neem contact op

De tarieven worden jaarlijks opnieuw vastgesteld. Neem contact op met info@tdvg voor de actuele prijzen.