Huurprijs laboratorium

Een laboratorium huur je vanaf 21m2. Naast de kale huurprijs betaal je een vast tarief per jaar aan servicekosten voor de centraal aangeleverde gassen, energie, het schoonmaken van je kantoor en de algemene ruimten, bemanning van de receptie, technische dienst en vuilafvoer.

Koffie en thee

De dag begint natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Op diverse plekken in de panden vind je koffie- en theevoorzieningen. De kosten hiervoor zijn vastgesteld op basis van gehuurd kantooroppervlak. Je betaalt een tarief per jaar voor onbeperkt koffie en thee voor jezelf, je collega’s én je bezoekers. Dit tarief word berekend op basis van het aantal m2 wat je huurt. Verder kan je bij onze cateringpartner YES! catering tegen een vergoeding een luxe koffie kopen. Een heerlijke cappuccino, latte macchiato, al dan niet met een heerlijke muffin of ander lekkers.

Parkeren

Per 50m² gehuurd oppervlak is 1 parkeerplaats op het parkeerterrein voor 3M in de huurprijs inbegrepen. Een extra parkeerplaats kun je huren voor een vastgesteld tarief en zijn aan te vragen bij tdvg. Voor bezoekers zijn uitrij kaarten beschikbaar.

Internet

Je hebt keuze uit verschillende snelheden symmetrisch glasvezelinternet. van 10mb tot 100mb. De kosten per pakket zijn verschillend. standaard krijg je bij het afsluiten van je huurovereenkomst een 10mb symmetrische aansluiting. Deze snelheid kan altijd gewijzigd worden naar de behoefte van je onderneming. Bezoekers kunnen het openbare wifi-netwerk in de algemene ruimten gebruiken. Deze is te vinden onder visitor (5g) wifi. Tevens is er in samenwerking met de TU Delft het eduroam netwerk uitgerold. Hiervan kan je gebruikmaken met je eigen eduroam account.

Gemeenschappelijke labfaciliteiten

De kosten voor het gebruik van de gemeenschappelijke laboratoriumfaciliteiten worden binnenkort vastgesteld.

ben je opzoek naar labruimten.
We vertellen je er graag alles over.

Neem contact op

vraag naar de huidige tarieven via info@tdvg.nl