Huurprijs laboratorium

Een laboratorium huur je voor €167,40 per m² per jaar. Naast de kale huurprijs betaal je €112,08 per m² per jaar aan servicekosten voor de centraal aangeleverde gassen, energie, het schoonmaken van je laboratorium en de algemene ruimten, en vuilafvoer.

Koffie en thee

De dag begint natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Op diverse plekken in de panden vind je koffie- en theevoorzieningen. De kosten hiervoor zijn vastgesteld op basis van gehuurd kantooroppervlak. Je betaalt €17,28 per m² per jaar voor onbeperkt koffie en thee voor jezelf, je collega’s én je bezoekers.

Parkeren

Per 50m² gehuurd oppervlak is 1 parkeerplaats op het parkeerterrein voor 3M in de huurprijs inbegrepen. Een extra parkeerplaats kun je huren voor €762,30 per jaar. Voor bezoekers zijn parkeerstrippenkaarten beschikbaar.

Internet

Je hebt keuze uit 10 Mb, 20 Mb of 40 Mb symmetrisch glasvezelinternet. De kosten bedragen respectievelijk €25,-, €37,50 of €75,- per maand per huurder. Bezoekers kunnen het openbare wifi-netwerk in de algemene ruimten gebruiken.

Gemeenschappelijke labfaciliteiten

De kosten voor het gebruik van de gemeenschappelijke laboratoriumfaciliteiten worden binnenkort vastgesteld.

Nu heb je nog volop keuze uit labruimten.
We vertellen je er graag alles over.

Neem contact op

Dit zijn de tarieven voor 2018, alle bedragen zijn exclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.