Huurprijs kantoor Delft

Verschillende type kantoren te huur

In de twee panden die TDVG verhuurt, vind je verschillende typen kantoren. Wil je dichtbij het bruisende hart van YES!Delft werken of liever wat rustiger in de hoogbouw of het nieuwe pand, waar ook labruimten zijn? Er zijn ruimtes van 20m² tot 150m²+.

Elk kantoor is voorzien van vloerbedekking, maar er is geen meubilair. Je kunt een kantoor dus helemaal naar je eigen zin inrichten. Uiteraard is elke ruimte voorzien van een internetaansluiting. Als huurder mag je gebruik maken van de aanwezige faciliteiten zoals vergaderruimten, opslagruimten en de lunchcorner. Je kunt een kantoor huren in combinatie met een werkruimte of een laboratorium, afhankelijk van de activiteiten van je bedrijf.

Waar je kunt parkeren hangt af van in welk gebouw je huurt. Huurders en bezoekers van het YES!Delft gebouw parkeren op het parkeerdek. Huurders en bezoekers van YES!Delft Labs (het nieuwe pand) parkeren op het parkeerterrein naast 3M. In het YES!Delft gebouw ontvangt de receptioniste je bezoek. In YES!Delft Labs geef je je bezoek zelf toegang tot het pand via de intercom in je kantoor.

In het YES!Delft gebouw zijn vooral technische startups, die deelnemen aan het YES!Delft incubator programma, gevestigd. In YES!Delft Labs kun je een kantoor huren zonder deel te nemen aan dit programma.

Benieuwd of we een passend kantoor voor je hebben?
We laten je de mogelijkheden graag zien